Naše usluge

Visokogradnja

Ova usluga podrazumijeva planiranje i izgradnju objekata koji se nalaze iznad i na površini zemlje. Od same ideje do finalnog izgleda, mi radimo po vašim potrebama.

Tradicionalni način gradnje

Ako ste neko ko voli starinski način gradnje, naša firma nudi i ručni način gradnje koji je naročito zastupljen na primorju i primijenjen na manjim objektima poput starinskih kuća, vila, koliba…

Savremeni način gradnje

Naša firma takođe posjeduje svu potrebnu mašineriju za savremeni način gradnje koji omogućava olakšan i ubrzan rad. Većina radnji se obavlja pomoću mašina ali postoje i detalji koji se moraju izvoditi ručno. Ovakav način gradnje zahteva detaljnije planiranje uz naše stručnjake iz oblasti građevinarstva.

Rekonstrukcija i sanacija

Ova usluga podrazumijeva pomoć u rekonstrukciji objekata, krovova, sanacije svih vrsta podova, uvođenja struje, vode, kanalizacije, vršenje više vrsta izolacija, krečenja, kao i keramičkih radova.

Uz sve ove usluge spadaju i zemljani radovi, armirano betonski radovi, tesarski radovi, izolaterski radovi, elektroinstalaterski radovi, vodovodne instalacije, prozorske konstrukcije, malterisanje, hidro – izolaterski radovi, keramički radovi, parketarski kao i završni gradjevinski radovi poput stolarija, gipsanih radova i svih rješenja da biste mogli imati sve usluge kod nas.

Rekli su o nama…

Zadovoljan sam decenijskom saradnjom koju imam sa firmom BigCompany, kako na izgradnji projekata tako i na uzajamnoj razmjeni iskustava prilikom izrade planskih dokumenata naročito u sferi uređenja terena i da smo sa konačnim proizvodima saradnje zadovoljni i mi i naši klijenti.

Milan Stankovic

TENTH PLANET MONTENEGRO

thin